Om oss

Selskapsstrukturen i Ernströmgruppen AB.

Våre eiere og søsterselskaper

Armaturjonsson AS eies av svenske Ernströmgruppen AB, et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter.

Ernströmgruppen

Ernströmgruppen AB er et familieeid industrikonglomerat som har som forretningsidé å drive, utvikle og erverve velforvaltede selskaper innenfor en rekke utvalgte og fremtidige nisjer.

 

Hvert selskap som er en del av Ernströmgruppens desentraliserte økosystem ledes av gode ledere som, sammen med sine ansatte, drives av å gjøre sine selskaper litt bedre, litt mer effektive og litt mer kundeorienterte for hver dag.

 

Deres viktigste oppkjøpskriterium er å kjøpe ekte selskaper fra ekte mennesker som deler deres lidenskap for å utvikle langsiktige selskaper for fremtidige generasjoner, uten en avslutningsagenda.

 

De ser det som sin oppgave å gjøre gode bedrifter bedre for en bærekraftig og digital fremtid.

 

Les mer om Ernströmgruppen og om de forskjellige bedriftene som inngår i konsernet; Armatec, Enira Vest AS, C.M. Hammar, Kruge AS, ReTherm Kruge, Rec Indovent, Elektrokyl Energiteknikk AB, Polyform AS, VVS-Klimat AB og Rimeda AB

 

Ernstromgruppen logo