Om oss

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

Vi har vært her en stund

Vår historie

Les mer

Om Armaturjonsson AS

Armaturjonsson har mer enn 40 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse våre produkter til skjerpede krav og regelverk.

Les mer

Miljøprofil

Miljøprofil

Vi i Armaturjonsson tenker økologiske fotavtrykk i alt vi gjør. Både når det gjelder produkter, systemer, og distribusjon av disse, er vi opptatt av miljøvennlige løsninger.

Les mer

Personvern

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på armaturjonsson.no, og i forbindelse med kjøp og andre henvendelser. Behandlingen av personopplysninger er i Norge hovedsakelig regulert i personopplysningsloven, men en rekke andre lovverk som blant annet ekomloven, markedsføringsloven og regnskapsloven gir også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.

Les mer

Våre søsterselskaper

Armaturjonsson AS og fire andre norske selskaper eies av Ernströmgruppen i Sverige. Ernströmgruppen er et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter. Totalt eier de 10 selskaper i Norden. Gruppen består i dag av følgende selskap:

Les mer