Om oss

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

Vi har vært her en stund

Vår historie

Les mer

Om Armaturjonsson AS

Armaturjonsson har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse våre produkter til skjerpede krav og regelverk.

Les mer

Våre eiere og søsterselskaper

Armaturjonsson AS eies av svenske Ernströmgruppen AB, et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter.

Les mer

Personvern

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på armaturjonsson.no, og i forbindelse med kjøp og andre henvendelser. Behandlingen av personopplysninger er i Norge hovedsakelig regulert i personopplysningsloven, men en rekke andre lovverk som blant annet ekomloven, markedsføringsloven og regnskapsloven gir også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.

Les mer

Kvalitet- og miljøpolitikk

Kvalitet

Det er vårt hovedmål å være kvalitetsledende leverandør i vår bransje. Vi opererer etter retningslinjer som er satt sammen i disse to standardene: • NS EN ISO 9001:2015 Kvalitetsstyringssystem • NS EN ISO 14001:2015 Miljøstyringssystem

Les mer

ISO 9001 & 14001

Sertifiseringer og samarbeid

Les mer

Tegnekontoret

Uttegning av leggetegninger for Arjonfloor® og Arjonmelt®, er en tjeneste som utføres kostnadsfritt for brukere av systemet.

Les mer

Arjonskolen

Armaturjonsson er opptatt av å sikre at de proffe rørleggerne vil være å se også i fremtiden. Av den grunn satser vi stort på kompetansebygging, og kurser proffe rørleggere slik at de besitter den nødvendige kompetansen rundt bruk av våre rørsystemer.

Les mer

Bestill produktkatalog

Legg inn din adresse nedenfor og klikk "send inn" for å bestille vår papirkatalog i posten.

Les mer

Whistlelink

Velkommen til vår varslingskanal

For å sikre at Armaturjonsson jobber i et sikkert, trygt, rettferdig og transparent miljø, oppmuntrer vi våre ansatte, kunder, leverandører, samarbeidspartnere og andre interessenter til å rapportere mistenkelige hendelser til vår varslingstjeneste hos Whistleblowing Solutions. Ernströmgruppen AB har i samarbeid med Whistleblowing Solutions AB iverksatt en varseltjenestefunksjon som er tilgjengelig for alle konsernets selskaper (whistlelink), der anonyme varslinger kan rapporteres.

Les mer