Om oss

Om Armaturjonsson AS

Armaturjonsson har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse våre produkter til skjerpede krav og regelverk.

Løsningsorienterte og kompetente medarbeidere
Ansatte hos oss vil vi påstå er de mest løsningsorienterte selgerne som norsk rørbransje har å by på. Vår kompetanse og erfaring gjør at vi sammen som regel finner en løsning på ditt prosjekt. Det skal mye til for at vi ikke klarer å finne en løsning som tilfredsstiller ditt behov.

 

Innovativ og kontinuerlig produktutvikling
Vårt mest kjente produkt JRG Sanipex rør-i-rør-system har vært på markedet i over 25 år, og er i dag Norges mest benyttede rør-i-rør-system. Vi velger å tro at dette ikke er noen tilfeldighet, men et resultat av langsiktig arbeid sammen med rørlegger for å vite hvilke behov rørleggeren har i hverdagen sin, og at vi tar krav i byggeforskrifter på alvor.

Det å være innovativ betyr ikke bare å finne opp nye produkter til en hver tid, men også å se potensielle forbedringer på allerede eksisterende produkter. JRG Sanipex er et godt eksempel på dette, og tilpasninger til den norske byggeskikken har også medført endringer på hvordan rør-i-rør-system installeres andre steder i Europa.

 

Positiv og imøtekommende dialog som gir resultater
Vi som jobber i Armaturjonsson står opp hver dag for å gjøre det beste vi kan for norsk byggebransje, for å sikre at rørleggeren og huseier blir fornøyde med valget som er tatt med nettopp å benytte oss som leverandør til sitt prosjekt. All kontakt med oss skal gjenkjennes ved en imøtekommende og positiv holding. Da vi har tro på at dialog mellom de forskjellige aktører i bransjen er en av faktorene som bidrar til suksess.

 

Proffe rørleggere er skikkelige rørleggere
Våre produkter er tilgjengelig for den proffe rørleggeren via alle grossister i norsk rørbransje. Distribusjon av våre varer gjennom den profesjonelle kanalen er noe vi har stor tro på nettopp for å ta vare på håndverket som rørleggeryrket er, og at det kun er profesjonelle rørleggere som har tilgang til våre varer. Ved at det benyttes våre produkter gir dette da huseier trygghet om at det benyttes en profesjonell håndverker.