Energi

Energi

Vannbårne systemer har eksistert i mange år, og kan være et langsiktig og lønnsomt alternativ til tradisjonell oppvarming.

Hvorfor vannbåren oppvarming?
Ved bruk av vannbåren oppvarming har man en energifleksibel løsning. Man kan selv velg hvordan man varmer opp vannet. Dette vil si at du kan varme opp vannet med alt fra solfanger og varmepumpe til elektrisitet, eller pellets. Mulighetene er mange og dette gir deg mulighet til å endre energikilde etter hva som er mest lønnsomt.

 

Gulvvarme
Vannbåren gulvvarme er en kjent og godt utbredt varmekilde i både nybygg, samt rehabiliterte hjem og bygg. Det gir en meget høy komfort, og gir brukeren en mengde muligheter i forhold til både app styring, så vel som bruk av alternative oppvarmingskilder.  Ved bruk av et moderne styresystem med app og gulvføler vil du kunne optimalisere varmestyringen i hvert enkelt rom på en praktisk måte.

 

Radiatorer
Radiatorer er på lik linje med gulvvarmen en måte å varme opp et bygg med vannbåren varme. Radiatorsystemer har vært på markedet i mange år og man kan finne dem i mange ulike varianter. Mange bygg kombinerer i dag vannbåren gulvvarme med radiatorer. Armaturjonsson har i sitt sortiment et unikt styresystem som kan styre både radiatorer og gulvvarme i én og samme app.

 

Kjøling
Med vårt system Aquatherm blue pipe kan du eliminere all korrosjonsproblematikk og redusere strømningslyd. Plastrørene sveises sammen ved hjelp av fusjonsteknikk som ikke krever åpen ild, og kan umiddelbart trykksettes. Isolasjonsbehovet er i tillegg levere enn for tilsvarende metallrør.