JRG Sanipex Calor

JRG Sanipex Calor

Vannbårne systemer brukes til oppvarming og avkjøling av hus og næringsbygg, og er blitt benyttet i mange år – blant annet i radiatorer.

Skjulte rør til radiatorer
Radiatorer er på lik linje med gulvvarmen, en måte å varme opp et bygg med vannbåren varme. Radiatorer har vært på markedet i mange år, og man kan finne dem i mange ulike varianter.  Tradisjonelt ser man ofte rørene utenpå veggen som fører varmen frem til radiatoren. Med Sanipex Calor legges rørene skjult, noe som gir et ryddigere utseende og forenkler møblering. Mange bygg kombinerer i dag vannbåren gulvvarme med radiatorer. Armaturjonsson har i sitt sortiment et unikt styringssystem som kan styre både radiatorer og gulvvarme i én og samme app

 

Ingen slitasje grunnet korrosjon
Calor-røret er et trelags pex-rør, med samme kuplingsteknikk som kjente Sanipex tappevannssystem. Ettersom røret er laget av plast vil det ikke oppstå korrosjonsslitasje i røret - ett problem mindre er alltid å foretrekke.

 

Enkelt og trygt å installere
Sanipex Calor benytter den unike Sanipex-kuplingen. Dette gjør systemet enkelt og sikkert å installere. Skjøtene i systemet har en unik oppbygning, som gjør systemet meget drift- og lekkasjesikkert. Rørsystemet er et rør i rør system som er utskiftbart. Det vil si at skulle man være uheldig å lage en lekkasje på røret, kan det byttes ut selv etter at bygget er ferdig.

 

Tekniske godkjente produkter
Ikke gå for de enkleste og billigste systemene når du installerer rør i bygg. Vannlekkasje i gulv, vegg eller tak kan nemlig bli svært dyrt. Armaturjonnson har dokumentert gode produkter med godkjennelser fra SINTEF.

FLERE LØSNINGER

 • Arjonfloor®

  Arjonfloor®

  Vannbåren gulvvarme -komfort og fleksibilitet

  Det er mye penger å spare på vannbåren gulvvarme – og du kan styre temperaturen fra mobiltelefonen.

  Les mer
 • JRG Sanipex MT

  JRG Sanipex MT

  Alupexsystem

  Universalsystemet med fordelen til flere systemer. Systemet kan benyttes til en rekke forskjellige ting, drikkevann, kjøling, varme og trykkluft er bare noe. Dette gjør systemet veldig universalt.

  Les mer