Sommerferie på Hovden

Sommerferie på Hovden

Aktuelt

For tredje året på rad støtter vi dette flotte ferieinitiativet og det gleder oss stort å kunne bidra til gode opplevelser i en ellers utfordrende tid💙

Blå Kors Ferier startet i år sommerferien med to flotte turer for barnefamilier til vakre Hovden i Setesdalen. Også i år måtte det tas hensyn til noen Corona-restriksjoner, men det var likevel mulig å samle 40 personer til hver ferie, omtrent 8-10 familier, hvorav over halvparten var barn. Familiene som fikk plass ble oppringt i forkant og gleden var stor da de fikk tildelt sommerferie på Hovden!

 

 

Det var strålende sol og god varme i fjellet. Gjestene bodde i fine leiligheter på Hovdehytta. Familiene fikk utdelt hver sin aktivitetspakke ved ankomst - med litt leker og spill som barna kunne kose seg med i leilighetene. I tillegg ble det ved feriens start levert ut masse god mat som lå klar i leilighetene. Middagen var felles hver dag og ble spist på restaurant Furumo i sentrum av Hovden.

 

«Mine barn har aldri vært på ferie før, og ble helt overveldet når de så leiligheten vi skulle bo i, alle tingene som lå og ventet på de på rommet, også va det jo i tillegg et fullt kjøleskap»

 

 

Familiene koste seg med Sankt Hans-feiring og bål, turer i fine omgivelser, bading og turer i båt/kano/sup-brett samt fiske på Hegni. I tillegg var det dagsbesøk i populære Hovden Badeland. Gjester over 12 år, som ville og turte, var sammen med profesjonelle instruktører på kulphopping i elva Otra. Om kveldene koste alle seg med is og godter, spilte bingo og hadde mye hyggelig sosialt samvær utendørs.

 

Det ble noen virkelig fine dager på Hovden med gode minner for livet💙🌞