Aktuelt

Nettkurset Aquatherm red pipe

Våre nettkurs

Arjonskolen

På tide med kurs, men har ikke tid i en travel hverdag? Da har vi løsningen.

Les mer

Ombruk

Pilotprosjekt "ombruk" er igang!

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Armaturjonsson, Ahlsell, Varme & Bad og Asplan Viak. Målet er å samle inn hele 50 Sanipex fordelerskap, gjerne med fordelere inkludert.

Les mer

Tiden er inne for plastrør fra Aquatherm

Aktuelt

Vi lever i en uforutsigbar verden med høye energipriser, knapphet på materialer, leveringsutfordringer og uroligheter. Prisene øker på det aller meste og VVS-bransjen er intet unntak med produksjon av blant annet rør i ulike type metaller.

Les mer
Freddy Eriksen og Marlene Fossum Nyheim

Nyansatte

Velkommen til våre to nyansatte - Marlene og Freddy!

Vi ønsker Marlene og Freddy hjertelig velkommen til oss! Vi ser fram til et godt samarbeid og gleder oss over å ha dere med på laget.

Les mer

Disse Sanipex produktene kan du pante!

OMBRUK!

Her finner du en liste over alle Sanipex produktene du kan pante.

Les mer
- Da jeg fikk beskjed om at Armaturjonsson ville støtte oss med masse flotte produkter, måtte jeg stoppe bilen og juble av glede, sier kontaktlærer Mohammed Bahjat Abdul Rahman ved Stovner vgs. Her har produktene ankommet Stovner vgs. På bildet ser vi fra venstre, Ellen Fossli, Armaturjonsson, kontaktlærer Mohammed Rahman, Christina Lie, rørambassadør, Jonas Langseth, lærer, og Kolbjørn Sundberg, Armaturjonsson.

Tusen takk, Christina og Armaturjonsson!

Fra fortvilelse til lykke for kontaktlærer Mohammed Bahjat Abdul Rahman

- Tusen takk til Armaturjonsson. Og tusen takk til rørambassadør Christina Lie. Nå kan vi løfte undervisningen til øverste nivå og utdanne enda bedre og mer motiverte rørleggere. Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse for meg!

Les mer