En smartere romtermostat

Quantum romtermostat
Quantum romtermostat

En smartere romtermostat

Aktuelt

Quantum har alt du måtte ønske deg i en smart romtermostat.

Del av Arjonsmart®-serien
Quantum romtermostat kommuniser med trådløse enheter i Arjonsmart®-serien. For å styre romtermostaten fra appen må den installeres sammen med universal nettverksport. Fra appen er det mulig å pare romtermostaten med andre enheter i systemet som f.eks. smartplugg, smartrelé og trådløs dør- og vindussensor.

 

 

Vannbåren gulvvarme, radiatorstyring eller panelovner?
Romtermostaten er en del av varmestyringen til Armaturjonsson og kontrollerer varmen i husets ulike rom. Funksjonen komfortgulv gir deg et varmt gulv til enhver tid. Det er mulig med Arjonsmart® å redusere energiforbruket i et standard radiatorsystem. Med Quantum kan komforten økes, energiforbruket reduseres og systemet kan overvåkes og justeres fra en smarttelefon, nettbrett eller PC. Quantum kan styre elektrisk varmeutstyr sammen med smartplugg eller smartrelé.

 

Avanserte funksjoner
Quantum romtermostat har flere smarte funksjoner som kan spare deg for både tid, energi og penger. Den kan blant annet kobles opp mot flere soner på kontrollboksen, og som et nyttig verktøy kan romtermostatens signalstyrke vises i menyen.

 

 

Slankt design
Den trådløse romtermostaten er kun 11 mm dyp og har et stilrent og moderne design. 230V-utgaven er enda slankere med sine 10 mm. Det store displayet gjør det enkelt å navigere i menyen.

 

 

Trådløs eller kablet versjon?
Termostaten finnes i to utgaver; en med oppladbart batteri med levetid på 1-2 år mellom hver lading og en kablet termostat på 230VQuantum 230V er designet for montering i elektrikerens standard veggboks, mens den oppladbare leveres med en magnetisk veggplate. Veggplaten kan festes med medfølgende skruer, plugger eller tilpasset monteringsteip.

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

 


.