Armaturjonsson varmestyring

iT600 kan styre både gulvvarme og radiatoranlegg
iT600 kan styre både gulvvarme og radiatoranlegg

Armaturjonsson varmestyring

Aktuelt

Trådløs varmestyring fra Armaturjonsson for vannbåren gulvvarme og radiator.

iT600 varmestyring fra Armaturjonsson er utviklet for å styre vannbåren gulvvarme og/eller radiator. Med iT600-appen kan du overvåke og endre innstillinger i varmesystemet fra en smarttelefon, nettbrett eller PC.

 

Intelligent romtermostat 
Den intelligente romtermostaten har et tydelig display som viser romtemperatur samt de aktive programmene som eksempelvis; nattsenking, ferie eller frostsikring.

 

Ønsket temperatur og program kan stilles inn direkte på romtermostaten eller via appen/internett. Ved å ta i bruk systemets mange funksjoner og programmer oppnår du komfort samtidig som du reduserer energiforbruket, med opp til 30%.

 

Kontrollboks
Armaturjonssons kontrollboks gjør innstillingen og overvåkingen av varmeanlegg enkel og effektiv. Aktuatoren passer med alle standard 230V gulvvarmesystemer og har M30x1,5mm tilkobling til fordeleren. Med "først åpen" split montert ved levering kan aktuatoren raskt og enkelt monteres på manifolden. Når aktuatoren er montert fjernes "første åpne" låsesplinten, og aktuatoren er klar til bruk. Armaturjonssons aktuator leveres som NC, "normalt lukket".

 

Styrer både vannbåren gulvvarme og radiator
Armaturjonsson varmestyring iT600 gjør det mulig å kombinere ulike typer varmesystemer i én enkelt styring. Radiatoraktuatoren er utstyrt med 2 stk. AA-batterier og kommuniserer trådløst med romtermostaten. Der det er behov for å forsterke det trådløse signalet benyttes en trådløs signalforsterker.