Prefabrikkert av Armaturjonsson

Prefabrikkert av Armaturjonsson

Sammen med våre erfarne rørleggere kommer vi frem til en teknisk løsning etter dine behov. Alt produseres i våre lokaler i Sandefjord.

Vi tilbyr prefabrikasjon av:
Fordelerskap for tappevann
Fordelerskap for gulvvarme
Kombiskap for tappevann og varme
• Aquatherm fordelere til gatevarme
• Aquatherm rørseksjoner til teknisk rom

 

Produktsortimentet består i hovedsak av våre merkevarer:
Arjonfloor®, Arjonmelt®, Arjonsmart®, Aquatherm green- og blue pipe, JRG Sanipex, Sanipex MT, Sanipex Calor og Spirotech.

 

Hvorfor sette bort montasjen?
Prefabrikasjon sikrer bedre fremdrift, lønnsomhet, avfallshåndtering og bemanning. Og ikke minst bidrar «Prefabrikkert av Armaturjonsson» til bedre kontroll over ressursbruk i prosjekter. Prosjektering, utførelse, eierskap og utnyttelse av tekniske anlegg i prosjekter kan virkelig optimaliseres ved riktig bruk av Armaturjonsson sine prefabrikkerte løsninger. Velg mellom standardiserte produkter eller løsninger skreddersydd dine behov.

 

Standardiserte løsninger for prefabrikasjon
Våre prefabrikkerte løsninger sørger for redusert leveringstid og dekker kanskje 80-90 % av det reelle behovet. Dette krever kun en mindre innsats i form av å installere én plugg eller kanskje én fordeler.

 

Tilpasset ditt prosjekt!
Prosjekttilpassede løsninger etter behov krever lite eller ingen tilpasning, kun tilkobling av rør og eventuelle produkter levert av tredjepart. Her blir vi enige om detaljene på forhånd og legger en plan for fremdrift, leveranse, merking m.m. Vi har lang prosjekterfaring og kommer frem til det beste for ditt prosjekt i fellesskap.

 

PRE-TAPP
PRE-TAPP er definisjonen på våre prefabrikkert fordelerskap for tappevann. Disse leveres ferdig montert og klar for tilkobling, komplett med: dør og ramme, holder til fordeler, 1"x16 mm fordeler, avstengning tilførsel K-v. og V-v (opp/ned). sprutdeksel, skapgjennomføringer, avløpsbend med siklemikk og merkesystem.

 

Kan også leveres leveres med avstengning på alle kurser og merkeklips.

 

 

PRE-TAPP 4

prefabrikkert fordelerskap tappevann

 

PRE-TAPP 5

prefabrikkert fordelerskap tappevann 5

 

PRE-TAPP 7 (plast)

prefabrikkert fordelerskap tappevann 7

 

PRE-TAPP 8

fordelerskap tappevann 8

 

PRE-TAPP 12

prefabrikkert fordelerskap tappevann 12

 

 

PRE-VARM
PRE-VARM er definisjonen på våre prefabrikkert fordelerskap for gulvvarme. Disse leveres ferdig montert og klar for tilkobling, komplett med: dør og ramme, holder til fordeler, 1"x16 mm fordeler med mengdeindikator og håndratt for manuell styring, endesett tur og retur, avstengning tur og retur (opp/ned), tett bunn, skapgjennomføringer, avløpsbend med siklemikk og merkesystem.

 

Kan også leveres leveres med aktuatorer til hver kurs og by-pass.

 

PRE-VARM 6

prefabrikkert fordelerksap gulvvarme 6

 

PRE-VARM 10

prefabrikkert fordelerskap gulvvarme 10

 

PRE-VARM 13

prefabrikkert fordelerskap gulvvarme 13

 

 

PRE-TAPP&VARM
PRE-TAPP&VARM er definisjonen på våre prefabrikkert kombiskap.

 

Se vår Prefab-Meny

 

Interessert i prefabrikkering?
Kontakt din distriktsrepresentant, ellerFyll ut dette skjemaet for prefabrikkerte fordelerskap og send til: prefab@armaturjonsson.no