Om oss

Selskapsstruktur hos Ernströmgruppen AB.

Våre søsterselskaper

Armaturjonsson AS og fire andre norske selskaper eies av Ernströmgruppen i Sverige. Ernströmgruppen er et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter. Totalt eier de 10 selskaper i Norden. Gruppen består i dag av følgende selskap:

Ernströmgruppen

Armaturjonsson AS er eid av Ernströmgruppen AB, et familieeid industrikonglomerat som har forretningsidé for å drive, utvikle og erverve velforvaltede selskaper innenfor en rekke utvalgte fremtidige nisjer.

Hvert selskap som er en del av Ernströmgruppens desentraliserte økosystem, ledes av gode ledere som sammen med sine ansatte drives av å gjøre sine selskaper litt bedre, litt mer effektive og litt mer kundeorienterte hver dag.

Deres viktigste oppkjøpskriterium er å kjøpe ekte selskaper fra ekte mennesker som deler deres lidenskap for å utvikle langsiktige selskaper for fremtidige generasjoner uten noen avslutningsagenda.

De ser det som sin oppgave å gjøre gode bedrifter bedre for en bærekraftig og digital fremtid.

Les mer om Ernströmgruppen og om de forskjellige bedriftene som inngår er; Armatec, Enira Vest AS, Hammar, Kruge AS, Rec Indovent, Elektrokyl, Polyform, VVS-Klimat.

Ernstromgruppen logo