Arjonfloor®

Arjonfloor®

Det er mye penger å spare på vannbåren gulvvarme – og du kan styre temperaturen fra mobiltelefonen.

Vannbårne systemer brukes til oppvarming og avkjøling av hus og næringsbygg, og er blitt benyttet i mange år – blant annet i radiatorer. Vannbåren gulvvarme er blitt svært populært de siste årene, og det er ikke uten grunn.

 

Et enkelt tiltak for deg å kunne bidra til det grønne skiftet, er å benytte Armaturjonssons varmestyring. For det første vil du kunne benytte en fleksibel varmekilde, og dermed bidra til så lite energibehov som mulig. I tillegg får du en svært brukervennlig styring som sørger for at du fra din telefon aldri mer «fyrer for kråka». Samme system kan du benytte til lysstyring, kaffetrakter, strykejern med mer. Du vil med andre ord få en smart styring av all energi- og strømstyring i hele huset.

 

God og varm på beina – til en billigere penge
Dropp ullsokkene inne, og senk temperaturen. Varme føtter holder nemlig hele kroppen varm, og du kan ha det kaldere i rommet uten å fryse. Behagelig for både deg og lommeboken din.

 

Bruk den billigste energikilden
Med vannbåren varme kan du velge energikilde, og varme opp vannet med alt fra solfanger, varmepumpe til elektrisitet. Skulle strømprisene bli skyhøye – kan du altså enkelt bytte til en mer lønnsom energikilde.

 

Styr varmen i hele huset fra mobilen
Med Armaturjonnssons vannbåren gulvvarme, Arjonfloor, er styringen enkel, med en app på telefon eller iPad, kan du selv kontrollere gulvvarmen med ønsket temperatur og natt-/dagsenking.  

 

I appen kan du også styre radiatorvarmen
Har du for eksempel gulvvarme i første etasje, og radiatorer i andre etasje, kan alt styres fra samme app på mobilen eller nettbrettet. Dette systemet med Universal nettverksport fra Armaturjonsson er helt unikt!

 

Sikre deg mot vannlekkasje -velg teknisk godkjente produkter
Ikke gå for de enkleste og billigste systemene når du installerer vannbåren gulvvarme. Vannlekkasje i gulvet kan nemlig bli svært dyrt. Armaturjonsson har dokumentert gode produkter, og er én av få som har SINTEF godkjenning på vannbåren gulvvarme.