Arjonsmart®

Arjonsmart®

Smarthussystemet fra Armaturjonsson som gjør huset ditt smart.

Hva er Arjonsmart®?
Med Arjonsmart® kan du overvåke dører og vinduer, styre vannbåren gulvvarme, radiatorer, panelovner, lys og andre elektriske enheter -alt via app.

 

arjonsmart

 

Dør- og vindussensoren gir beskjed når et vindu er åpent og gir mulighet for å justere varmekilden i rommet automatisk, eller rett fra din mobil. Ved bruk av smartpluggen og smartreléet kan du styre lys eller andre elektriske enheter, som f.eks. kaffetrakter etter behov.

 

Hvorfor er Arjonsmart® så smart?
Alle produktene kan enkelt programmeres og styres fra din telefon. Du kan sette opp varsler i appen og på den måten få beskjed når noen f.eks. åpner et vindu. Står det en panelovn under vinduet ønsker du kanskje at denne skrus av hver gang vinduet åpnes for å unngå høye strømutgifter. Dette tar Arjonsmart® seg av for deg.

 

Armaturjonsson tilbyr foreløpig følgende produkter i Arjonsmart®-systemet:
Romtermostat
Trådløs nettverksport
Smartplugg
Dør- og vindussensor
Trådløs bryter
Smartrelé

FLERE LØSNINGER

 • Arjonstop®

  Arjonstop®

  Sikring mot vannlekkasje med Arjonstop® vannstoppventil

  Med Arjonstop® har du et system som oppdager lekkasjer, og stenger vannet før det blir skade på eiendom og verdier. Arjonstop® består av en motorstyrt kuleventil, kontrollenhet, kablede og trådløse sensorer, samt mulighet for tilleggsutstyr som trådløs veggbryter.

  Les mer
 • Arjonfloor®

  Arjonfloor®

  Vannbåren gulvvarme -komfort og fleksibilitet

  Det er mye penger å spare på vannbåren gulvvarme – og du kan styre temperaturen fra mobiltelefonen.

  Les mer