De beste bruker originalen

De beste bruker originalen

Under VVS-Dagene på Sjølyst i 1992 lanserte Armaturjonsson nyvinningen fra Sveits, JRG Sanipex. Siden har systemet blitt en favoritt blant de fleste og beste rørleggerne.

Systemet ble utviklet av sveitsiske GF JRG, og er det originale rør-i-rør systemet for distribusjon av tappevann til bad, kjøkken, vaskerom etc. Selve vannrøret er i PEX (kryssforbundet polyetylen), mens ytterrøret er i PE. JRG Sanipex er det mest komplette systemet på markedet med over 300 deler. Dette gjør det mulig å bygge like vannskadesikre systemer i de aller fleste bygningstekniske løsningene. Hovedbestanddelene i systemet er rør, koblinger, fordelere, veggbokser og distribusjonsskap. Alt dette monteres med et eget montasjeverktøy.

 

 

Stadig mer populær

Sanipex-systemet er lekkasjesikkert, utskiftbart og lett å jobbe med for rørleggerne. Systemet er bransjens klare favoritt og siden lanseringen har omsetningen av Sanipex økt med 38 361 prosent. 

Sjekk ut våre Sanipex-produkter!

 

For bedre hygiene

Takket være systemets unike kuplingsteknikk sikrer systemet høy gjennomstrømning, slik at vi unngår innsnevringer og dødlommer som kan føre til bakteriell vekst. Den samme kuplingsteknikken og dermed gode egenskaper, finner vi også i alupex-systemet JRG Sanipex MT. Se vår utvalg av JRG Sanipex produkter!

 

Et system du kan stole på

JRG Sanipex er det mest utprøvde og det mest komplette systemet på markedet. Systemet er testet og godkjent i.h.t. Nordtest-metoden som er en felles test utarbeidet av forskningsinstitusjoner i de nordiske landene. I Norge er det bl.a. Sintef Byggforsk som tester og utsteder godkjennelsen. I tillegg er systemet klart for det «Grønne skiftet» siden alle komponenter er gjenbrukbare og har svært små økologiske fotavtrykk.

Last ned dokumentasjon.

 

 Visste du at:

Kontakt våre eksperter

Noe du lurer på? Våre eksperter er klare til å hjelpe deg!