Arjonstop®

Arjonstop®

Med Arjonstop® har du et system som oppdager lekkasjer, og stenger vannet før det blir skade på eiendom og verdier. Arjonstop® består av en motorstyrt kuleventil, kontrollenhet, kablede og trådløse sensorer, samt mulighet for tilleggsutstyr som trådløs veggbryter.

Én bryter tilknyttet tre sensorer eliminerer frykten for vannlekkasje
Kontrollenheten har kablet forbindelse med den motorstyrte kuleventilen som er koblet til husets vanninntak. Denne sikrer hele huset med sensorer. Du velger selv opp til 3 sensorer for 3 forskjellige soner. I tillegg kan den kobles til en veggbryter som du kan for eksempel plassere ved utgangsdøren, slik at alt vann kan stenges av om natten eller ved fravær. Denne blir omfattet av de tre valgte sensorene på de 3 sonene.

 

Bli varslet ved vannlekkasje
Sensorene plasseres i rom med vanntilkoblet utstyr eller ledninger. Systemet stenger også vannet ved lekkasjer på skjulte vannledninger ved å overvåke trykket i vannrørene. Systemet er fleksibelt og kan bygges ut i henhold til behov og ønsker. Oppdages en vannlekkasje, varsles det med lyd og lys, og vannet stenges automatisk.

 

Kuleventilen har et robust design, og er laget i drikkevannsgodkjent plast. Det er rask, myk åpning og lukking uten trykkstøt i rør. Arjonstop® virker selv ved strømbrudd – det er en innebygget batteripakke for drift av anlegget inntil 6 timer.

 

Full kontroll fra mobilen
Ventilen kommer i to grunnpakker; Arjonstop® (NRF-NR 5648701) og Arjonstop® Connect (NRF-NR 5648702), hvorav sistnevnte styres fra samme app som vannbåren varme og smarthusproduktene i Arjonsmart®-serien. Les mer om Arjonstop® Connect sine tilleggsfunksjoner i denne artikkelen.

 

Utviklet i Norge
Arjonstop® er utviklet og montert i Norge og kan bestilles hos din nærmeste rørgrossist.