Vi feiret Sanipex 25 år med sykkelritt.

Sanipex 25 år lagbilde
Sanipex 25 år lagbilde

Vi feiret Sanipex 25 år med sykkelritt.

Sanipex 25 år i Norge

Vi avsluttet årets Sanipex 25 år roadshow med sykkelritt.

«Kjempeartig, helt topp!» Superlativene haglet etter at alle på ”Team Armaturjonsson” hadde trillet i mål i Den Lille Styrkeprøven lørdag 17. juni.

 

De hadde tilbragt 191 kilometer fra Lillehammer til Oslo, på sykkelsetet i et nydelig sommervær, 22 kunder og to ansatte i Armaturjonsson. De møttes på Lillehammer på fredag og spiste en god frokost lørdag morgen, klargjorde både sykkel og kropp før de, i Armaturjonsson-drakter, tråkket til da startskuddet gikk. Etter mellom fem og åtte timer krysset de altså mållinjen i Oslo – mer eller mindre slitne, før hele helgen ble avsluttet med en skikkelig ”gallamiddag” på kvelden.

 

Dette var gøy, konstaterer en fornøyd Kenneth Riisa, produktsjef sanitær og varme hos Armaturjonsson. Selv satt han på med en av de to følgebilene, der hans hovedoppgave var å oppildne rytterne underveis og å forevige det hele.

 

I forbindelse med at Sanipex er 25 år i Norge, syntes vi at det var en god idé å invitere kunder med på dette arrangementet. Vi gikk bredt ut, og fikk god respons. Den Lille Styrkeprøven markerte dessuten slutten på roadshowet som vi har kjørt i mai - juni, der vi lanserte vår nye bokskutter og veggboks. Og den Lille Styrkeprøven var virkelig en fin avslutning, sier Kenneth Riisa.