Distriktsansvarlig Akershus, Oslo og Østfold

Distriktsansvarlig Akershus, Oslo og Østfold

Ledig stilling

Stillingen innebærer distriktsansvar for Akershus, Oslo og Østfold. Målet er hele tiden å bidra til å oppfylle vårt merkeløfte -Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!

Av arbeidsoppgaver kan nevnes:

  • Planlegge, gjennomføre og følge opp markedsførings- og salgsaktiviteter i regionen i henhold til markedsplan og budsjett
  • Bearbeide rørleggerbedrifter, rørgrossister og VVS-konsulenter, og gi råd og veiledning om optimal bruk av våre produkter og systemer.
  • Ivareta og videreutvikle nye og eksisterende kunderelasjoner
  • Delta på messer og andre arrangementer på vegne av Armaturjonsson, også utenfor normale arbeidstider

 

Du må trives med reising, ca. 30 reisedøgn pr. år.

 

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Det er en fordel med VVS-teknisk kompetanse, men intet krav.  Du er god på å dele og formidle dine kunnskaper og har gjerne kompetanse på og/eller erfaring fra markedsføring.  Erfaring fra salg er en helt klar fordel, likeså om du er vant med å avholde kurs og opplæring.  Det viktigste er uansett at du evner og ønsker å videreutvikle deg. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre pålitelig, imøtekommende, resultat- og løsningsorientert. God på kommunikasjon og samarbeider godt.

 

Vi kan tilby deg
Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling. En oversiktlig organisasjon, godt arbeidsmiljø og gode beslutningsprosesser. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen har kontoradresse på Langhus.

 

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Distriktsansvarlig AJ» til post@setsaasconsult.no, innen 15.01.18.