Vi mener alle fortjener sommerminner – derfor ga vi midler til BaseCamp Løkka!

Vi mener alle fortjener sommerminner – derfor ga vi midler til BaseCamp Løkka!

Aktuelt

Denne sommeren ga Armaturjonsson midler til Blå Kors i forbindelse med deres arbeid for et sommerfritidstilbud for barn og unge i Oslo.

Tanken bak BaseCamp Løkka er at ungdommer i Grünerløkka bydel, som ikke har planer for sommeren grunnet svak økonomi, nå får delta på aktiviteter i sommermånedene. Årets aktiviteter bestod av tur til en trampolinepark, Bø Sommarland, Tusenfryd fornøyelsespark og Pizza på BaseCamp Løkka, for å nevne noen. I tillegg til å få minner for livet er det også en arena for å skape nye vennskap. Både ungdommen og deres foreldre har vist stor takknemlighet ovenfor Blå Kors og den jobben de gjør for at ungdom i alderen 13 til 16 år skal få et spennende og variert tilbud.

 

- Vi er svært takknemlig for at Armaturjonsson har vært med på å gjøre en forskjell for mange ungdommene som har hatt en lang sommer uten planer og der mange føler på et utenforskap og ensomhet, skriver Fundraisingssjef i Blå Kors, Anne Kjersti Kværner i en takkemail.

 

Ulla och Gerhard Hobohms Stiftelse

Midlene til å støtte Blå Kors fikk Armaturjonsson gjennom sine eiere og ”Ernströmgruppen Ulla och Gerhard Hobohms Stiftelse” i Sverige, og et av hovedfokusene er å gi økonomisk støtte til hjelpeorganisasjoner som jobber med enten omsorg og pleie av barn, undervisning og utdanning eller hjelpeaktiviteter blant de trengende.