Vannbåren gulvvarme hos Ingrid Tandrevold og Trygve

Legging av vannbåren gulvvarme hos Ingrid Tandrevold
Legging av vannbåren gulvvarme hos Ingrid Tandrevold

Vannbåren gulvvarme hos Ingrid Tandrevold og Trygve

Allerede 9. mars 2021 kunne skiskytteren fra Fossum, Ingrid Landmark Tandrevold (25 år), røpe for sine YouTube-følgere at hun og samboeren hadde kjøpt seg et hus med opprinnelse fra 1987. De hadde store oppussingsplaner og ønsket seg vannbåren gulvvarme, og det er her Armaturjonsson AS kom inn.

I et samarbeid med Varme og bad og Ahlsell, har Armaturjonsson levert vannbåren varme til Ingrid Landmark Tandrevold og Trygve Markset sitt nye hus. Dagen var kommet for at rørleggeren skulle legge vannbåren gulvvarme, og i den anledning tok vår produktsjef for sanitær, Fredrik Henriksen, turen til paret sitt hus for å fortelle mer om Armaturjonsson sitt gulvvarmesystem Arjonfloor. Slik fortalte Ingrid følgerne sine om huskjøpet.

 

Med Arjonfloor gulvvarme kan Ingrid legge ullsokkene på hylla! I hvert fall på privaten.

 

 

Et pluss er at vannbåren varme er en miljøvennlig energikilde. Med vannbåren varme kan du velge energikilde, og varme opp vannet med alt fra solfanger, varmepumpe til elektrisitet.

 

 

Ingrid forteller hovedgrunnen for at hun har valgt vannbåren gulvvarme i deres nye hjem. 

 

Kan vi fjernstyre temperaturen på anlegget? vår produktsjef sanitær, Fredrik Henriksen, forklarer hvordan dette gjøres i praksis. 

 

Ingrid tar en oppsummering av anlegget, fordeler og fordeler, så gjenstår det og se om hovedmålet for anlegget blir innfridd. Vi ønsker dere lykke til videre i prosjektet!

 

 

Er du nysgjerrig på resultatet?

Nå har Ingrid og samboeren kommet godt på vei i oppussingsprosjektet og 2. januar fikk Ingrids følgere på YouTube en House Tour.