Utvidelse av staben vår!

Robin Thomsen og Carina Lund
Robin Thomsen og Carina Lund

Utvidelse av staben vår!

Velkommen til vår nyansatte Carina på økonomi og vår egen Robin som nå er produktsjef.

Carina Lund startet hos oss, som økonomimedarbeider, 1. mai og Robin Thomsen som tidligere satt på teknisk support, begynte som produktsjef innen varme- automatikk- og vannbehandling.

Carina forteller:

Jeg heter Carina Lund, 45 år, bor på Langhus, samboer og tre barn på 6 år, 14 år og 14 år, samt en bonus på snart 19 år. Jeg er utdannet Diplomøkonom innen Reiseliv, men havnet tidlig innenfor økonomi. Jeg har jobbet i diverse selskaper som Holteprosjekt, Selvaag Gruppen, Visma/Mamut, Kemneren i Follo. Jeg kommer fra en stilling som regnskapskontroller hos Andresen Bil AS. Der jobbet jeg i 3 år. Jeg har 22 års erfaring med regnskap og gleder meg masse til å ta fatt på oppgavene hos Armaturjonsson sammen med Trond og Marianne. 

Av natur er jeg nysgjerrig, analytisk og resultatorientert. Jeg liker å se det store bildet i bedriften, ikke kun det som omfatter økonomi. Samspillet mellom de ulike avdelingene er ekstremt viktig, og der skal jeg gjøre mitt beste for at vi på økonomiavdelingen skal være en avdeling med høy servicegrad. 

 

Robin forteller:

Jeg er fra Siggerud og bor i Moss med samboer. Startet som rørlegger lærling i 2008 i Olav C. Jensen & Søn og tok svennebrevet i 2010. Jeg jobbet i samme firma gjennom flere oppkjøp, totalt 11 år og sluttet i Assemblin i 2019 for å begynne i Armaturjonsson som teknisk inneselger.

På fritiden liker jeg friluftsliv og motorsykkel.

Gleder meg til nye utfordringer som produktsjef innen varme- automatikk- og vannbehandling.

 

Vi ønsker de lykke til i sin nye jobbhverdag!