Referanser

Marius Ellefsen, distriktsansvarlig BuVeTe, på Vestlia Resort
Marius Ellefsen, distriktsansvarlig BuVeTe, på Vestlia Resort

Referanser

Skryt er viktig!

Vi mener det er viktig å gi hverandre litt skryt når samarbeidet har vært godt. Derfor oppfordrer vi alle våre kunder til å dele sine erfaringer med hverandre, slik at flere kan få et inntrykk av hva vi driver med og hvordan vi kan hjelpe.

Gode referanser er mye verdt
Erfaringer fra tidligere samarbeidspartnere er viktige når man skal vurdere og velge noen å jobbe med i sitt neste prosjekt. Å kunne vise til gode referanser, enten med kunder eller rådgivere, er derfor mye verdt.

 

Når du samarbeider med Armaturjonsson hjelper vi deg med å finne gode løsninger som imponerer kunden, og som sørger for at ditt neste prosjekt blir et referanseprosjekt! Vi ser frem til å kunne gi deg en god referanse etter vårt samarbeid så den kan brukes til å vinne nye prosjekter.

 

Den beste samarbeidspartneren
Armaturjonsson er en markedsledende leverandør av produkter og systemer for distribusjon av alle typer vann, varme og kjøling innendørs, i boliger og yrkesbygg. I tillegg tilbyr vi installasjonsmateriell og smarthusløsninger for rørleggerbransjen. Med 50 års erfaring og dyktige medarbeidere, som er tilgjengelige for rådgivning over hele landet, hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for nettopp ditt prosjekt!

 

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg ett steg nærmere en god referanse:

FLERE NYHETER

 • Bærekraftige valg gir miljøriktige bygg

  Bærekraftige valg gir miljøriktige bygg

  Aktuelt

  Erichsen & Horgen har på oppdrag fra Armaturjonsson sett nærmere på klimagassutslipp knyttet til valg av rørkvalitet i prosjektet Økern Portal.

  Les mer
  Økern Portal