Nyansatte

Freddy Eriksen og Marlene Fossum Nyheim
Freddy Eriksen og Marlene Fossum Nyheim

Nyansatte

Velkommen til våre to nyansatte - Marlene og Freddy!

Vi ønsker Marlene og Freddy hjertelig velkommen til oss! Vi ser fram til et godt samarbeid og gleder oss over å ha dere med på laget.

Her forteller de litt om seg selv:

 

Marlene Fossum Nyheim - lærling administrasjon:
– Hei, mitt navn er Marlene Fossum Nyheim. Jeg er 30 år og bor i Ytre Enebakk sammen med samboer og har nylig blitt 3 barns mor. Har bakgrunn innen helsevesenet og lager, men hadde et ønske å lære meg noe nytt. Satt meg på skolebenken i Service og Administrasjon faget, og har vært heldig å få begynne på min lærling tid her hos Armaturjonsson - noe jeg gleder meg veldig til!

 

Freddy Eriksen - salgssjef:
– Jeg er svært glad for å ha fått muligheten til å bidra som salgsleder i Armaturjonsson; den moderne, tradisjonsrike, ledende leverandøren av kvalitetsprodukter til rørleggerbransjen i Norge. Jeg har bred erfaring med kundejobbing og har blant annet vært leder for Maxbo Proff inn mot små og store entreprenører, byggmestere og håndverkere. De siste årene har jeg også jobbet med digitalisering av produktdatahåndtering, som i NRF-databasen og NOBB. Jeg er «Oslogutt», gift, har tre voksne barn, er svært interessert i (og trener) fotball og bor på Grefsen/Kjelsås nære Lillomarka og friluftslivet med ski og turer. 

Benytter anledningen til å ønske dere et godt fremgangsrikt år, og sammen med svært kompetente medarbeidere i Armaturjonsson gleder jeg meg til å treffe dere i det nye året!

 

Kontaktinfo