Nyansatte

Fra venstre: Kenneth Rygh og Mats Carlsen
Fra venstre: Kenneth Rygh og Mats Carlsen

Nyansatte

Velkommen til Kenneth og Mats!

Vi har gleden av å presentere våre to nyansatte, Kenneth og Mats. Et godt tilskudd på teknisk support og på verkstedet. Vi er heldige som har fått dere med på laget og ser frem til samarbeidet.

Her forteller de litt om seg selv:

Kenneth Rygh: – Jeg er 52 år og har en fantastisk datter på 14 år. Har jobbet innen vvs og teknisk siden 1986 og vært ansatt/deleier i AS-rørlegger fra 2002 – 2012. Fra 2012 – 2022 drev jeg mitt eget rørleggerfirma K-rør AS. K-rør AS legges ned i disse dager, da jeg har vært så heldig å fått jobb på teknisk og på verkstedet i Armaturjonsson AS. Startet i min stilling 01.12.2022, så det blir mye å lære, men veldig gøy med nye utfordringer.

 

Mats Carlsen: – Jeg er 27 år og bor i Ytre Enebakk sammen med min samboer og vår datter på 1år. Jeg bruker fritiden min på aktiviteter sammen med familie, venner og Koda vår firbente venn. Jeg har interesser som trening, jakt og fiske.

De siste 10 årene har jeg jobbet som rørlegger og med et brennende hjerte for faget har jeg vært på utkikk etter utvikling. Med stor glede takket jeg ja til å bli en del av Armaturjonsson AS, jeg håper den kommende tiden blir lærerik og at jeg fort kan få en bred kompetanse innenfor vårt sortiment. Gjengen har tatt meg godt imot og jeg føler meg allerede ivaretatt etter første dag. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med Armaturjonsson, og ikke minst bli bedre kjent med våre kunder.

 

Den 02.01.2023 begynte jeg i stillingen på teknisk support, og gleder meg til å hjelpe likesinnede med de hindrene som dukker opp i hverdagen.

 

Måtte 2023 bli et fantastisk arbeidsår sammen med min nye arbeidsgiver Armaturjonsson AS.