Liker du å jobbe med tall?

Økonomimedarbeider
Økonomimedarbeider

Liker du å jobbe med tall?

Kanskje du er vår nye økonomimedarbeider?

Økonomiavdelingen i Armaturjonsson sørger for god kontroll og støtte på alle feltene innen økonomi. Vi hjelper også de øvrige selskapene i konsernet ved behov. Vi opplever vekst, derfor trenger vi enda flere økonomer til vårt hovedkontor på Langhus. Ser du etter et sterkt fagmiljø innen økonomi, uten at du trenger å reise til Oslo, så les videre.

Om oss

Armaturjonsson AS er et ledende selskap i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme, og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg leverer vi installasjonsmateriell til rørleggerbransjen. Vi tilbyr og selger varer via norske rørgrossister.

 

Vår ambisjon er å være den beste partneren for VVS-bransjen. Vi er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring, eller evne til å tilegne seg dette, og som brenner for at våre kunder skal få de beste forutsetningene for sine installasjoner.

Les mer om oss her! 

 

Armaturjonsson eies av det svenskeide konsernet Ernstrømgruppen. Selskapet har store vekstambisjoner for den norske virksomheten - både organisk og ved oppkjøp. Ernstrømgruppen AB er et mer enn 100 år gammelt svensk privateid selskap, med en omsetning på ca. 3,5 mrd. SEK, 1200 ansatte, og består av mer enn 40 selskaper.

Du kan lese mer om Ernstrømgruppen her! 

 

Om deg

Du bør være erfaren med økonomi, regnskap og lønn. Du ønsker å levere kvalitet, ha det gøy i et faglig sterkt team, og trives med varierte oppgaver. Siden vi vokser, håper vi du ser verdi i å sette deg inn i nye oppgaver, enheter, selskaper og systemer.

 

Vi ser etter deg som er trygg og sterk i regnskapsfaget. Dersom du setter like stor pris på utfordringer som rutinebaserte oppgaver, er dette noe for deg! Du ser viktigheten av å være løsningsorientert, imøtekommende, og pålitelig. Som person er du fokusert og målorientert, samtidig som du er opptatt av kundetilfredshet og trives godt med felles målsetninger.

 

Vi kan tilby deg:

✅ Et godt arbeidsmiljø, i et solid selskap med utvikling og vekst

✅ En viktig rolle på vårt hovedkontor

✅ Varierte oppgaver innen økonomi og regnskap

✅ Videreutvikling i et lønnsomt og solid selskap

✅ Mulighet til å utvikle nye tjenester, løsninger og modeller sammen med oss

✅ Kontor på Langhus – ingen køkjøring inn til Oslo

✅ Fleksibilitet ift. Hjemmekontor

✅ Stabil arbeidsbelastning – vi er et team som jevner ut toppene sammen

 

Om dette virker interessant håper vi du vil søke!

 

Søk her!