JRG Sanipex MT er offisielt godkjent som Greenbuildings produkter

JRG Sanipex MT er offisielt godkjent som Greenbuildings produkter

JRG Sanipex MT er det første rørsystemet som er offisielt godkjent som Greenbuildings produkter.

Greenbuilding-etiketten er en del av en økologisk bærekraftig rangering fra et uavhengig kontor. Ved å motta et miljøbevis, bidrar vi aktivt til å skape en økonomisk livssyklus for produkter, og hjelper derfor til med å redusere klimaendringene.


Bygninger som har mottatt et miljømerkingskort krever ofte høyere anskaffelseskost på grunn av valg av byggematerialer eller teknologier, enn bygninger uten grønne etiketter. Grunnen til dette er at de store besparelsene på energi og driftskostnader er betydelig større langsiktig. Takket være valget av resirkulerbare materialer, vil bygninger få en merverdi.  

 

DGNB-sertifikatet (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen, utviklet i Tyskland) samt BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method, utviklet i Storbritannia) og LEED (Leadership in Energi- og miljødesign, utviklet i USA) leder rangeringen i etiketter til grønne bygninger. 

 

Det å ha en grønnbygning-etikett er en stor fordel på markedet. På grunn av den økende populariteten av denne typen etiketter, kommer det til å bli en standard i nær fremtid. Faktum er at 33% av CO2-utslippene over hele verden er generert av bygninger. På den ene siden er "grønn" en trend, på den annen side er bærekraft et tema som det vil være mer og mer fokus på. En annen grunn til dette grønne flyttet, er å forandre bygningsreglene og politiske spørsmål. Finansielle fordeler for alle deltakende parter må ikke glemmes.

 

FLERE NYHETER