Få kontrollen med Arjonsmart®

Arjonsmart®
Arjonsmart®

Få kontrollen med Arjonsmart®

Aktuelt

Med Arjonsmart® kan du styre gulvvarmen (Arjonfloor®), radiator, panelovner, overvåke dører og vinduer, styre lys og andre elektriske enheter som kaffetrakter, strykejern osv.

Hadde det ikke vært smart og praktisk å ha en hovedbryter ved utgangsdøren som kan slå av alt lys og andre uønskede bekymringer som komfyr, kaffetrakter eller strykejern når du forlater huset?

 

Smarthusteknologi handler om enkelhet, trygghet og komfort! For et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energiforbruket nede.

  • Få full oversikt og kontroll på boligen din
  • Varsling på telefonen
  • Energiovervåkning
  • Smart hovedbryter
  • Ulike moduser og snarveier
  • Overvåkning av dører og vinduer
  • Lekkasjesikring
  • Varmestyring

Smarthus setter elektriske apparater, panelovner, radiatorer, vannbåren varme og lys i boligen i et system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted - alt via en app.

 

HVORFOR ER ARJONSMART® SÅ SMART?
Alle produktene kommuniserer, og alt kan programmeres og styres enkelt fra din smarttelefon. Du kan varsles på telefonen om hendelser du ønsker å bli varslet om. Armaturjonsson tilbyr følgende produkter i Arjonsmartsystemet:

 

ÉN LITEN OG SMART SMARTHUB STYRER ALT

Arjonsmart® sin smarthub, eller nettverksport, gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene i ditt smarthus, og få dem til å fungere sammen fra en brukervennlig applikasjon.

 

ÉN ENKEL APP GIR FULL OVERSIKT
Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du kan spare miljøet og penger samtidig er også en fin bonus. Det fine med det hele er at alle hus kan være smarte hus, man trenger kun strøm og internett for å komme i gang. Appen er tilgjengelig for iOS og android og gir deg mulighet til å styre hele boligen fra ett og samme sted.

 

SKRU AV BEKYMRINGENE
De fleste av oss kjenner følelsen: Står kaffetrakteren på? Er stryke-jernet slått av? Husket du å lukke garasjeporten? Hjemmet er et sted hvor man skal slappe av og føle seg trygg. Med Arjonsmart® vil du få full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Og selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med et smarthus.

 

SMART VARMESTYRING
Komfort er mer enn bare lys og varme - komfort er riktig varme til riktig tid. Med Arjonsmart® kan du automatisk justere temperaturen for optimal komfort og energiforbruk. Du kan eksempelvis automatisk senke temperaturen i rommet dersom en dør eller et vindu åpner seg, samt la boligens varme og klima justeres basert på om du er hjemme eller borte, om det er natt eller dag.

 

SMART LYSSTYRING
Du kan styre alle lysene i hjemmet ditt ved hjelp av Arjonsmart®. Det kan gjøres manuelt via systemet, eller man kan sette automatisk styring av lys i et rom basert på tidsinnstillinger.

 

HVOR FÅR JEG TAK I ARJONSMART®?
Produktene er utviklet av Armaturjonsson og kan bestilles via din rørlegger eller på bademiljo.no.

FLERE NYHETER