COVID-19

Coronavirus
Coronavirus

COVID-19

Aktuelt

Dette er noen av våre strakstiltak.

Armaturjonsson har innført flere strakstiltak for å begrense smitte av Coronaviruset:

  • Alle arrangementer og aktiviteter, som f.eks. kursvirksomhet, er foreløpig satt på vent. Nettkursene vil være et godt alternativ for å ivareta teoridelen.
  • Hjemmekontor for en overvekt av de ansatte.
  • Det legges restriksjoner på besøk til oss på Berghagan, og det som kan erstattes av videomøter blir heller avholdt som det.
  • Ingen fysisk kontakt eller opphold i samme rom under lasting og lossing av varer på vårt lager.

Det er naturligvis mye usikkerhet i bransjen vår for tiden, og vi i Armaturjonsson vil meddele at vi også tar våre forholdsregler for å unngå smittespredning. For øyeblikket er vi fullt operative med alle medarbeidere på post, enten hjemmefra eller på respektive kontorer rundt omkring i landet. Vårt lagerpersonell jobber som normalt for å levere varer til alle grossistlager.

Varetransport som normalt
Vi har for tiden ingen indikasjoner fra noen av våre samarbeidspartnere om problemer med råvaretilgang eller produksjonsressurser. Varetransport foregår som normalt over grensene, kanskje bare med litt lenger ventetid i tollen. Alle utenlandske sjåfører og deres hjelpere har dispensasjon fra myndighetenes karanteneregler. Ved vårt lager tas alle forholdsregler under lasting og lossing.

Vi er her for deg
Vi er her for alle våre kunder, for å kunne bistå med all form for problematikk. Er det noe du lurer på så nøl ikke med å ta kontakt på 22 63 17 00 eller se vår komplette kontaktinformasjon.
 
Ta våre nettkurs
I tillegg vil vi oppfordre alle, som kanskje har litt tid til overs, til å bygge kompetanse. Og det finnes kanskje ikke noen bedre anledning enn nå, så hva venter du på?
Foreløpig kan vi naturligvis kun tilby den teoretiske delen, men da er du klar til å ta den praktiske delen når vi begynner å komme tilbake til normalen. 

Ellers oppfordrer vi alle til å holde seg oppdatert og følge rådene fra myndighetene. Hold hodet kaldt og hjertet varmt💙

 

Våre nettkurs:

✔ Arjonfloor: Rørsystem for vannbåren gulvvarme.
✔ Aquatherm green- og blue pipe: Rørsystem for tappevann, kjøle- og varmeanlegg.
✔ Aquatherm red pipe: Rørsystem for sprinkler og vanntåke.
✔ JRG Sanipex: Rør-i-rør-system for tappevann.

Påmelding