Armaturjonsson er blant de som lærer oss å tjene penger

Rørpartner Varme & Sanitær
Rørpartner Varme & Sanitær

Armaturjonsson er blant de som lærer oss å tjene penger

Aktuelt

– Vi må ha kompetanse på det vi driver med, sier Erik Fjeldberg hos Rørpartner.

Det er helrødt på bordet i kurslokalene til Armaturjonsson, på Langhus utenfor Oslo. Fire mann fra Rørpartner Varme & Sanitær er på plass for å lære mer om sprinkler.

 

Gratis kvalitet
– Vi må kurse oss så vi er sertifiserte innenfor det vi skal drive med, konstaterer Henning-Johan Mortensen. Denne gangen, altså: Sprinkler.

Erik Fjeldberg peker på skjermen foran i rommet: – Kvalitet er gratis – det er mangel på kvalitet som koster penger.

Rørpartner har sentral godkjenning for å utføre sprinkleranlegg, men har ikke spesialisert seg bare på sprinkler.

– Vi tar det med oss når det er en del av prosjekter. Nå sal vi bygge en boligblokk i Oslo. Der skal vi ha sprinkleranlegg i tillegg til sanitær- og varmeanlegg, forteller Fjeldberg.

 

Samarbeid
– Det er bedre å ha et samarbeid med leverandøren. De lærer oss å tjene penger både til oss og dem, sier Henning-Johan Mortensen og Andrés Guillamón.

– Hvis vi skal bruke nye produkter, er vi på kurs. Vi må ha kompetanse på det vi driver med. Jeg skulle ønske vi var enda flinkere til å dra på kurs, for repetisjon er viktig. Om det vi bruker mye, prøver vi å ha et lite innlegg på allmøter hvis vi ikke er på kurs, sier Erik Fjeldberg

 

Allmøte
– Vi har hatt Sanipex-oppdatering på allmøte, og vi har hatt Geberit på besøk for å snakke om Mapress. Hverdagen er hektisk, men vi må ta oss tid til etterutdanning, repetisjon og å holde oss faglig oppdatert, sier han.

Henning-Johan Mortensen understreker at leverandørene stadig vekk er å møte hos grossisten, også. – Vi kan jo ta litt fagprat i løpet av arbeidsuken, også. Det er de som kan produktene sine, sier han.

 

Artikkelen er hentet fra Nemitek.no.