Arjonstop – Sikring mot vannlekkasje

Arjonstop® – Sikring mot vannlekkasje
Arjonstop® – Sikring mot vannlekkasje

Arjonstop – Sikring mot vannlekkasje

Nyhet

Med Arjonstop® har du et system som oppdager lekkasjer, og stenger vannet før det blir skade på eiendom og verdier.

Arjonstop® består av en motorstyrt kuleventil, kontrollenhet, trådløs sensor og sensorkabel. Det er også mulighet til å fjernstyre ventilen ved å installere en trådløs bryter. Kontrollenheten har kablet forbindelse med den motorstyrte kuleventilen som er koblet til husets vanninntak. Oppdages en vannlekkasje, varsles det med lyd og lys, og vannet stenges automatisk.

 

Kuleventilen har et robust design, og er laget i drikkevannsgodkjent plast. Det er rask, myk åpning og lukking uten trykkstøt i rør. Arjonstop® virker selv ved strømbrudd – det er en innebygget batteripakke for drift av anlegget inntil 6 timer.
Ventilen kommer i to grunnpakker, Arjonstop® (NRF-NR 564 87 01) og Arjonstop Connect® (NRF-NR 564 87 02), hvorav Arjonstop Connect® kan benyttes sammen med Arjonsmart®. Med Arjonsmart® kan du bli varslet via din smarttelefon, og kan også slå av og på vannet fra din smarttelefon. Se ellers brosjyren for Arjonsmart®.
Arjonstop®  er utviklet og montert i Norge. Lanseres i mars 2018, mens Arjonstop Connect® lanseres i Q2 - 2018.

FLERE NYHETER

 • Få kontrollen med Arjonsmart

  Få kontrollen med Arjonsmart

  Nyhet

  Med Arjonsmart® kan du styre gulvvarmen (Arjonfloor®), radiator, panelovner, overvåke dører og vinduer, styre lys og andre elektriske enheter som kaffetrakter, strykejern osv.

  Les mer
  Få kontrollen med Arjonsmart®
 • Produktkatalogen 2018

  Produktkatalogen 2018

  Aktuelt

  Produktkatalogen for 2018 er her!

  Les mer