Arjonstop® Connect —vannstoppventilen med app-styring!

Arjonstop® Connect —vannstoppventilen med app-styring!

Aktuelt

Arjonstop® Connect gir deg mulighet til å styre ventilen fra app med mulighet for sms-varsel ved lekkasje.

 

Hva inngår i pakken?

  • 1 x Kuleventil m/gir og temp.føler
  • 1 x Kontrollboks
  • 1 x Trådløs sensor
  • 1 x Sensorkabel (5 m)

NB! Merk at universal nettverksport må kjøpes separat. Det er denne som sørger for kommunikasjonen i appen mellom kontrollboks og ventil.

 

Tilleggsprodukter:

  • Trådløs bryterGjør det enkelt å stenge/åpne din vannstoppventil ved å ha en trådløs bryter plassert ved hoveddør eller et annet sted om er lett tilgjengelig. NRF-nr.: 5648703.
  • Trådløs sensor; Det kan kobles opp til ni trådløse sensorer per kontrollboks. NRF-nr.: 5648704.
  • Sensorkabel; Kan kobles til trådløs sensor og/eller kontrollenhet for å utvide område for detektering av lekkasjevann. NRF-nr.: 5648705.

 

Beskytt huset mot vannskade
Tall fra Finans Norge og forsikringsselskapene avdekker at vannskader oppstår så hyppig at de aller fleste vil oppleve det minst én gang i livet. Vi pusser opp for store summer og forsikrer innbo, men glemmer ofte å tenke på tiden og kreftene det tar å dokumentere en vannskade, få godkjent erstatning og få noen til å rette den opp —alt i en hektisk hverdag. Hadde det ikke vært mye enklere å installere en ventil som begrenser skadeomfanget betraktelig? Les gjerne hele saken vår "Er du forberedt?" for å vite enda mer om bakgrunnen for Arjonstop®.

 

Hvorfor Arjonstop® Connect?
Det er mange grunner til å velge en vannstoppventil fremfor en annen. Vi har utviklet en kulestyrt vannstoppventil med integrert frostsikring og avlesning av vanntrykket en gang i døgnet. Hva betyr det for deg? Jo, at det ikke bare oppdages lekkasjer ved en av de ni trådløse sensorene som kan kobles til (med eller uten sensorkabel), men at også lekkasjer skjult i konstruksjonen oppdages. Og hvem ønsker vel ikke det? Det er mange som bor i eldre boliger med rørsystemer som begynner å gå ut på dato. Desto viktigere er det å bli varslet hvis vann er på avveie.

 

Styr ventilen fra app eller PC
Arjonstop® Connect-versjonen deg mulighet til å styre ventilen fra app eller PC. Dette vil si at du både kan stenge og åpne vannet fra telefonen, men også at du kan få sms-varsling ved en eventuell lekkasje. Tenk deg selv at du er på ferie og borte fra huset i lengre tid. Her er det flere scenarioer som er tenkelige; Kanskje glemte du å stenge vannet før du dro og ønsker å gjøre dette fra appen? Kanskje oppstår det en lekkasje mens du er borte og du ønsker å reparere denne før den gjør større skade på konstruksjon og interiør? Med sms-varsling på telefonen får du beskjed så fort systemet oppdager et uventet trykkfall eller fukt ved en av sensorene. På denne måten er du sikret mot både synlige og skjulte lekkasjer.

 

Inngår i smarthussystemet Arjonsmart®
Arjonstop® Connect styres fra samme app som vannbåren varme og andre smarthusenheter fra Armaturjonsson. Dette vil si at du kan samle alt på ett sted — i en app! Smartplugger, dør- og vindussensorer, smarteréle og nå vanstoppventilen. For å koble vannstoppventilen til nettet trenger du en universal nettverksport. Har du allerede varmestyring fra Armaturjonsson eller smarthusprodukter i Arjonsmart®-serien kan du bruke nettverksporten du allerede har.

 

Funksjon Arjonstop® Arjonstop® Connect
Kuleventil X X
Frostsikring X X
Funksjonstest én gang i døgnet X X
Trådløse sensorer (evt. m/sensorkabel) X X
Kompatibel med trådløs bryter X X
Kan styres fra app på mobil eller PC   X
Trykktester én gang i døgnet   X

 

Hvordan velge rett vannstoppventil?
Usikker på hvilken vannstoppventil på markedet du bør velge? Les artikkelen som gir deg syv punkter du må ta stilling til før du velger. Magnetventil eller kuleventil? Hvor bør den plasseres og er det forskjell på tilleggsfunksjoner?

FLERE NYHETER