Magnus Høgberget i Ramsøy AS

Kan rørleggeren bli den nye smarthusleverandøren?

Aktuelt

– Vi må holde følge med utviklingen og ta til oss ny teknologi. Smarthus kan bli et nytt ben å stå på for rørleggere, tror Magnus Høgberget i Ramsøy AS.

Les mer

Se opptaket fra webinaret: Arjonfloor® — gulvvarme med mange muligheter

Webinar

Arjonfloor® er et vannbårent gulvvarmesystem med mange muligheter. Bli med når Fredrik og Viggo hjelper deg å bli enda bedre kjent med systemet!👇

Les mer
Prefabrikkert gulvvarmeskap

Få unna mer — prefabrikker!

Aktuelt

Armaturjonsson opplever økt etterspørsel etter prefabrikkerte løsninger, både på tappevann og vannbåren varme. For deg som rørlegger er dette et godt verktøy for å spare tid på byggeplassen — både med tanke på installasjonstid og ikke minst håndtering av avfall fra emballasje.

Les mer
Fra venstre: Daglig leder Tore Rokkones og Nils Petter Løkken hos rørleggerbedriften Oswald Jørs AS i Bergen. Distriktansvarlig Lars-Kristian Stenhaug fra Armaturjonsson til høyre.

– 80 prosent av alt vi installerer, kommer fra Armaturjonsson

Aktuelt

Oswald Jørs AS har vokst til å bli en av Bergen-regionens største og mest moderne rørleggerbedrifter. De siste 30 årene har Armaturjonsson vært en viktig samarbeidspartner.

Les mer

Aquatherm blue pipe opp til 200 mm lagerlegges i Norge

Aktuelt

Aquatherm blue pipe og blue pipe OT i dimensjoner opp til 200 mm lagerlegges i Norge.

Les mer

WEBINAR // Aquatherm red pipe — verktøy og smarte løsninger

Bli med når Viggo og Arne demonstrerer sammenføyningsteknikken, gir deg et innblikk i verktøysortimentet og viser frem smarte, egenutviklede problemløsere for vårt rørsystem til sprinkler og vanntåke.

Les mer
FLERE