Armaturjonsson til Architect@Work

Aktuelt

Vi gleder oss til å vise fram vårt system for kjøle- og varmerister, Aquatherm black system.

Les mer
På bildet ser vi fra venstre: Geir Steig, Erling Moan , Tommas Onsum Midtlien, Lars Iver Sæther, Espen Engedal, alle Ramsøy AS, og helt til høyre Lars Erik Trønnes, distriktsansvarlig Hedmark og Oppland, Armaturjonsson AS

Stor omsetningsvekst for Ramsøy

Aktuelt

Rørleggerbedriften omsatte for 38 mill. i 2014, og bare fem år senere rundet de hele 118 mill. Samtidig med den store omsetningsveksten, har de hele tiden levert solide tall på bunnlinjen.

Les mer
Armaturjonssons vannstoppventil Arjonstop®

7 ting du må ta stilling til ved valg av vannstoppventil

Aktuelt

Vannstoppventiler kommer i mange forskjellige utgaver med ulike funksjoner.
Her er noen av tingene du bør tenke på.

Les mer
Armaturjonsson og Rør i Sør/Sørlandsparken – her ved førstnevntes distriktsansvarlig Jan Jacobsen og rørleggerbedriftens daglige leder Svein Erik Aamodt - har funnet sammen i et tett og velfungerende samarbeid. Aamodt skryter både av produktene, supporten og god oppfølging.

Tett relasjon og gode produkter gir suksess!

Aktuelt

Bademiljø-bedriften Rør i Sør AS har inngått et omfattende samarbeid med Armaturjonsson som følge av etableringen av VVS Norge – som i dag har Comfort-Kjeden AS og Bademiljø AS under sin selskapsstruktur. – Det har vært en betydelig endring for våre rørleggere. Men vi har bare fått gode tilbakemeldinger, sier en fornøyd Svein Erik Aamodt, daglig leder for Kristiansand-bedriften.

Les mer

Produktkatalogen 2020

Aktuelt

Produktkatalogen for 2020 er her!

Les mer

De beste bruker originalen

Aktuelt

Under VVS-Dagene på Sjølyst i 1992 lanserte Armaturjonsson nyvinningen fra Sveits, JRG Sanipex. Siden har systemet blitt en favoritt blant de fleste og beste rørleggerne.

Les mer
FLERE