Fordelerskap i aluminium

Våre fordelerskap

Aktuelt

Fordelerskapet er på mange måter hjertet i rør-i-rør-systemet. Dersom det oppstår en lekkasje skal vannet ledes tilbake til skapet, og derfra ut til våtrom med sluk.

Les mer
Marius Ellefsen, distriktsansvarlig for Buskerud, Vestold og Telemark i Armaturjonsson, og Rørlegger Ivar Tvieten i rørleggerbedriften Ivar Tveiten AS, Kongsberg, har samarbeidet tett i det i det spesielle boligprosjektet i Kongsberg.

Prestisjeprosjekt i Kongsberg

Aktuelt

Rørlegger Ivar Tveiten er i ferd med å avslutte arbeidene på en gedigen villa i Kongsberg, og har benyttet systemer fra Armaturjonsson for å dekke behovet for både tappevann, gulvvarme og kjøling. I tillegg har han også brukt leverandøren til å tegne og dimensjonere anlegget.

Les mer

Hvorfor selges det så lite vannbåren gulvvarme?

Aktuelt

Det kan virke som markedet, altså husbyggere, investorer, entreprenører og til og med myndighetene tror at vannbåren varme er så veldig dyrt og komplisert. Til og med Boligprodusentenes Forening, som virkelig burde ha greie på hva de kan tilby, tror vannbåren varme er dyrt. Hvorfor det?

Les mer
Tekniske inneselgere, Torstein og Viggo

Teknisk innesalg svarer på ofte stilte spørsmål

Aktuelt

Du kan koble et alupexrør til en klassisk Sanipex-kupling på 16 eller 20 millimeter. Noen av fordelerskapene kan monteres i våt sone – og det finnes rør til nesten alt.

Les mer

Ikke rørleggerne som rører med rør-i-rør

Mange monterer rør-i-rør feil, men Armaturjonssons Kjell Bernt Kalland tror ikke alltid det er rørleggerne som bommer. – Rørleggerne er opptatt av kompetanse. Sjekk heller bakgrunnen til dem som har gjort installasjonene, sier han.

Les mer
Fra venstre: Adm. dir. Kjell Bernt Kalland med Produktsjef for varme og sanitær, Kenneth Riisa.

25 år siden Sanipex-revolusjonen

Sanipex 25 år i Norge

Under VVS-Dagene på Sjølyst i 1992 lanserte Armaturjonsson nyvinningen fra Sveits, JRG Sanipex. Siden har systemet preget rørleggerbransjen her i landet.

Les mer
FLERE