Armaturjonssons vannstoppventil Arjonstop®

7 ting du må ta stilling til ved valg av vannstoppventil

Aktuelt

Vannstoppventiler kommer i mange forskjellige utgaver med ulike funksjoner.
Her er noen av tingene du bør tenke på.

Les mer
Armaturjonsson og Rør i Sør/Sørlandsparken – her ved førstnevntes distriktsansvarlig Jan Jacobsen og rørleggerbedriftens daglige leder Svein Erik Aamodt - har funnet sammen i et tett og velfungerende samarbeid. Aamodt skryter både av produktene, supporten og god oppfølging.

Tett relasjon og gode produkter gir suksess!

Aktuelt

Bademiljø-bedriften Rør i Sør AS har inngått et omfattende samarbeid med Armaturjonsson som følge av etableringen av VVS Norge – som i dag har Comfort-Kjeden AS og Bademiljø AS under sin selskapsstruktur. – Det har vært en betydelig endring for våre rørleggere. Men vi har bare fått gode tilbakemeldinger, sier en fornøyd Svein Erik Aamodt, daglig leder for Kristiansand-bedriften.

Les mer

Produktkatalogen 2020

Aktuelt

Produktkatalogen for 2020 er her!

Les mer

De beste bruker originalen

Aktuelt

Under VVS-Dagene på Sjølyst i 1992 lanserte Armaturjonsson nyvinningen fra Sveits, JRG Sanipex. Siden har systemet blitt en favoritt blant de fleste og beste rørleggerne.

Les mer
HJERTET AV BEDRIFTEN: Teknisk sjef Thorn Fredrik Hemsen (til venstre) sammen med lagersjef Dagfinn Ulriksen på lageret. Foto: Stig Erlend Persson

Langhus-bedrift omsatte for 265 mill. i fjor

Aktuelt

Spesialbygd gatevarme til det nye Nasjonalmuseet er en av ordrene som gjør at Armaturjonsson på Langhus omsatte for 265 millioner i fjor og går for 290 i år.

Les mer

Fordelerskap i aluminium

Produktnyhet

Endelig er de her!
Fordelerskap mini, 4, 5, 8 og 12 i aluminium.

Les mer
FLERE