Fordelerskap i aluminium

Produktnyhet

Endelig er de her!
Fordelerskap mini, 4, 5, 8 og 12 i aluminium.

Les mer
Rørpartner Varme & Sanitær

Armaturjonsson er blant de som lærer oss å tjene penger

Aktuelt

– Vi må ha kompetanse på det vi driver med, sier Erik Fjeldberg hos Rørpartner.

Les mer
Arve Hagen AS og Armaturjonsson AS samarbeider tett og relasjonen de har bygget opp over tid gir begge parter forutsigbarhet og trygghet i forhold til installasjoner og produkthåndtering. - Sammen blir vi sterke, sier partnerne i felleskap. Fra venstre ser vi, KAM ansvarlig Øyvind Christiansen, distriktsansvarlig Lars Erik Trønnes, i Armaturjonssons, prosjektleder Kristian Byenstuen, og daglig leder Jo Finborud i Arve Hagen AS. Arve Hagen AS sysselsetter 50 ansatte og vil omsette for rundt 100 m

Sammen blir vi sterkere!

Aktuelt

Fruktbart samarbeid mellom Arve Hagen og Armaturjonsson: -Sammen blir vi sterkere!

Les mer
Skisse av standen

Aller første gang på Bygg Reis Deg

Aktuelt

Allerede neste uke går «Bygg Reis Deg» av stabelen og vi er en av årets nykommere. Nok en gang fylles Lillestrøm av både fagfolk og forbrukere som har som felles mål å lære seg mer om nye produkter og tjenester i byggebransjen.

Les mer
Bilde: Vannlekkasje på kjøkkengulv (Shutterstock).

Med Arjonstop® er du forberedt

Vannskadesikring

Tall fra Finans Norge og forsikringsselskapene avdekker at vannskader oppstår så hyppig at de aller fleste vil oppleve det minst én gang i livet. Er du forberedt?

Les mer
Fordelerskap i aluminium

Våre fordelerskap

Aktuelt

Fordelerskapet er på mange måter hjertet i rør-i-rør-systemet. Dersom det oppstår en lekkasje skal vannet ledes tilbake til skapet, og derfra ut til våtrom med sluk.

Les mer
FLERE